dissabte, 28 de novembre del 2009

II Festa del Xuixo

El passat dissabte 21 de Novembre vàrem celebrar la segona edició de la Festa del Xuixo, enguany augmentada i millorada amb una deliciosa especialitat de l'Empordanet -de La Bisbal- per ser més exactes: el Rus. Es tracta d'un pastís només apte pels llaminers més gormands i inexplicablement menys conegut que el famós i clarament inferior Bisbalenc. És a dir, que com que les cultures sempre sumen, al ja tradicional xuixo de cada any hi afegírem aquesta exquisida menja veïna per disfrutar encara més. Si és que en Xicu només ens dóna alegries... I per fer-ho baixar tot plegat, un bon moscat, cava i el que calgués. Com l'any passat, varem acabar jugant a "La Rana", un joc d'habilitat importat de centreamèrica amb el que també disfrutàrem molt.
Per cert, que tot gratant a la xarxa, hem trobat un grup d'amics del Rus de La Bisbal al Facebook, l'enllaç al qual us adjuntem tot seguit: http://www.facebook.com/group.php?gid=45974469583



Si voleu veure més fotos igualment desafortunades com l'anterior, o encara potser més, us passem també l'enllaç: http://picasaweb.google.es/xirucaiforquilla/IIFestaDelXuixo?feat=directlink

P.D.: S'accepten comentaris recalcitrants...ah, i també aportacions econòmiques!!

dimarts, 10 de novembre del 2009

Llançà - Port de la Selva (07/11/2009)

Els camins de ronda són una sèrie d'itineraris que voregen les cales de la Costa Brava i que en el passat van ser utilitzats per contrabandistes i agents de vigilància. S'han recuperat com a rutes molt agradables de senderisme, ja que passen per alguns dels llocs més emblemàtics de la costa gironina, i ofereixen boniques vistes de les cales entre d’altres ...



La Zona que vàrem fer de Grifeu a Port de La Selva, podríem resumir-ho com una passejada a vora mar, a on no hi exigia cap mena de dificultat ni pel desnivell ni per la distància, cosa que tothom va aprofitar per fer-la “petar”; tant va ser així, que una caminada de dues hores, quasi es converteix en quatre. Sempre comptant amb la parada tècnica per esmorzar; aquest cop a la platja del Cau de Llop.
Des de Xiruca i forquilla volem agrair a n’en Joan (col·lega de la Lourdes) per fer-nos de guia.